Villkor

 

Din beställning utförs, när du har fyllt i alla fält på första sidan, samt du accepterar våra villkor, och klicka på Start!

§ 1) Värderingen av ditt fordon utförs av Pronto Value LLC . Konsumenten kan vända sig till denna adress för reklamation.

§ 2) All kontakt med Pronto Value LLC sker skriftligen via e-post eller brev.

§ 3) Värderingen baseras på att försäljningen sker mellan två privatpersoner och att bilen passerat besiktningen och är i fullgott skick.

§ 4) En värdering kostar 399,- SEK inkl. frakt, alla avgifter och skatter. Faktureras i efterskott. Beräknad leveranstid ca. 2-4 vardagar.

§ 5) Ångerrätt: Avbokning kan göras tills värderingen har blivit igångsatt! Avbeställning görs här..

§ 6) Pronto Value LLC ansvarar ej för eventuella händelser på marknaden som kan komma att påverka nivån på värderingarna.

§ 7) Pronto Value LLC ansvarar inte för om uppgifterna som lämnas av kunden är felaktiga och åtar sig inget ansvar för eventuella felskrivningar, felräkningar, tekniska fel eller andra fel.

§ 8) Pronto Value LLC har ingen skyldighet att värdera alla inkomna beställningar utan har rätten att avsäga sig en förfrågan.

§ 9) Beställaren är under inga förutsättningar berättigad till ersättning för indirekt skada eller dylikt till följd av användning av innehållet i Pronto Value LLC eller dess tjänster.

§ 10) Avtal ingås vid att du klickar "START". Genom att klicka på "START" bekräftar du att du har läst och accepterat sidans vilkår.

§ 11) Pronto Value LLC förbehåller sig rätten att stänga tjänsten för exempelvis service och uppgraderingar.

§ 12) Värderingen av ditt fordon säljs genom Pronto Value LLC eller något av våra försäljningsombud.

§ 13) Kundens information är skyddad och används endast till information samt erbjudande från Pronto Value LLC och relaterade företag.

§ 14) Ångerrätt: Konsumenten ger sitt samtycke till att den vanliga ångerperioden inte ges på de tjänster som erbjuds från Pronto Value LLC , med hänvisning till Europaparlamentets och rådets direktiv 97/7/EG av den 20 maj 1997 om konsumentskydd vid distansavtal §6.3. Dessutom kan det noteras att de erbjudna produkterna har tillverkats enligt konsumentens anvisningar och har fått en tydlig personlig prägel och på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas.
Varor och tjänster säljs i enlighet med alla gällande EU-direktiv om distansförsäljning.

Särskilt i förhållande till ångerfrist, förklaras att ångervecka inte ges för värderings-tjänsten med hänvisning till Europaparlamentets och rådets direktiv 97/7/EG av den 20 maj 1997 om konsumentskydd vid distansavtal 6.3 "tillhandahållande av varor som har tillverkats enligt konsumentens anvisningar eller som har fått en tydlig personlig prägel eller som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gamla" "tillhandahållande av tjänster, fullgörandet av vilka har påbörjats med konsumentens samtycke före utgången av den i punkt 1 angivna fristen på sju arbetsdagar"

TILLBAKA

 
Vurdering betingelser Køb og salg guide karosseri guide Kontakt os Links
 
 

Vad du får !

Information om bilvärderingen!

En kraft paket

Du kommer att få epost & post.
  • Betyg certifikat
  • Begagnad biles manual
  • Checklista - sälja bil
  • Checklista - köpa bil
  • Köp/Försäljnings kontrakt
  • Informationsbrev
  • Fakturering för värdering
Du kommer att få ovanstående e-post inom 24 timmar.
Priset för en värdering inklusive alla skatter är 399,00 kr.
Vår erfarenhet av fordonsvärdering visar att automatiska värderings - tjänster är bra, men ofta tyvärr har en stor felmarginal.
Få en korrekt indikation på vad ditt fordon är värt -använd oss! Vi ger dig priser, tips och råd vid köp och försäljning av din begagnade bil !
Våra värderingar görs av verkliga människor - inte datorgenererade.
Pris inklusive alla skatter 399,00 SEK Du godkännar våra villkor, igenom att du läser igenom dessa och markera kryssrutan och trycka på "start".
Med ett värdering intyg i handen, är du alltid i en bra position för att köpa eller sälja din begagnade bil!
Vi ger dig priser, tips, råd och vägledning vid köp eller försäljning av en begagnad bil.
Bedömningen är en kraft paket för dig när du står och ska förhandla med din begagnade bil! Från en rent ekonomisk synvinkel, kommer det alltid löna sig att handla begagnad bil privat. Där kommer i prisklass från 50 till 100.000 kronor ofta min.10.000 kronor att spara på en begagnad bil.

Marknaden för begagnade bilar är naturligtvis en ren djungel,speciellt om du inte är så insatt i bilvärlden.
Med vår bedömning och relaterade dokument, kommer du att bli mycket starkare och med få mer kunskap om att köpa och sälja bil till en köpare eller en försäljare.
Om du känner dig osäker om hela processen för bilhandel, det är en riktigt bra idé att ta en person som har erfarenhet av bilhandel.
Lycka till med köp eller försäljning av din "nya" begagnade bilar!


 
   
  Copyrighted© Pronto Value LLC 2012 All Rights and Reserved